logo
RNTV Live

GALERIE FOTO/ Razie de amploare în zona Halelor Centrale Ploieşti

3
Mihai Constantinescu

Controale de amploare în zona Halelor Centrale Ploieşti

GALERIE FOTO/ Razie de amploare în zona Halelor Centrale Ploieşti

Zona Pieței Halele Centrale si a mai multor unități economice din apropiere au fost în atenţia oamenilor legii astăzi. Timp de două ore, au fost efectuate controale de amploare. Scopul a fost de a identifica si sancționa persoanele care efectuează acte de comerț ilicit. În vederea s-a avut şi prevenirea si aplanărea stărilor conflictuale, descurajarea elementelor infracționale si combaterea fenomenelor cu impact stradal.

Au fost angrenate efective de ordine publica, investigații criminale, politie rutieră, lucrători de prevenire si jandarmi. 134 de persoane au fost legitimate,17 autovehicule controlate si au fost efectuate verificări la 27 de societăți comerciale/producători agricoli.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alerta-un-prahovean-a-disparut-in-imprejurari-necunoscute-pe-teritoriul-angliei/?fbclid=IwAR1_ohh4iQWsUoSOCkB2e35NAb90rCk3iR2Eo0Nal1WsCJulSuJO5wBo6OE

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/peste-100-de-perchezitii-inclusiv-in-prahova-la-persoane-banuite-de-un-tun-de-2-000-000-de-euro/?fbclid=IwAR0bOTvRxWCkM9s_sPgHtePS2DuqxN4yxSanfL03DQZN0Q7vP_mJqXjFLqQ

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fostul-sef-al-politiei-prahova-chestorul-eduard-miritescu-adjunct-in-politia-romana/?fbclid=IwAR0eN3oa5kTRHzaAHbKkRxnUFZxPp-kozrz9FAVLRAgQvCk1u19g-e98QLc

Zeci de sancţiuni

Acţiunea de astăzi s-a finalizat cu aplicarea a  62 de sancțiuni contravenționale in valoare de 23.400 lei, potrivit uni comunicat de presă al IJP Prahova,

De asemenea, au fost ridicate in vederea confiscării, diferite bunuri alimentare si nealimentare, precum: 488 perechi de încălțăminte, 324 articole vestimentare, 49 de bunuri electrice (uscătoare, perii, ondulatoare de păr), 55 lenjerii de pat/pilote, 238 kg fructe si legume si 1000 de țigarete, valoarea acestora ridicându-se la peste 41.000 lei, potrivit sursei citate.

La o societate comercială, politistii au identificat mai multe articole vestimentare, oferite la vanzare, care purtau o marca identică sau similară cu o marca înregistrată si pentru care nu existau certificate de conformitate eliberate de firmele producatoare. A fost întocmit un dosar penal iar bunurile au fost ridicate in vederea cercetărilor.

Un alt comerciant a fost sancționat contravențional întrucât a expus spre vanzare 50 de pachete de țigări, fără a deține documente legale de proveniența.

Cu o sancțiune contravenționala si cu marfa confiscata s-a ales si o femeie din localitatea Boldesti-Scăeni, care comercializa 238 kg fructe si legume, fără documente de proveniența.

Cu prilejul acestor activitati, lucrătorii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului au distribuit 350 de flyere, in cadrul campaniilor de prevenire a furturilor din locuințe si din auto.

Astfel de acțiuni vor continua pe parcursul anului, in scopul asigurării unui climat de ordine si siguranta publica precum si pentru prevenirea comerțului ilicit.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor