logo
RNTV Live

O femeie moartă de beată a provocat un accident rutier pe cea mai periculoasă șosea din Prahova

spun poliţistilor ca sofeaza beat
Mihai Constantinescu

O femeie moartă de beată a provocat un accident rutier pe cea mai periculoasă șosea din Prahova.

Totul s-a petrecut ieri după- amiază.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, în stațiunea Sinaia, pe sensul de deplasare Brașov către București ar fi avut loc un eveniment rutier între un autoturism și o autoutilitară. 

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului identificând persoanele implicate în eveniment ca fiind o femeie în vârstă de 51 de ani, din stațiunea Bușteni. Aceasta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus de mers, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Cluj.

În urma impactului, nicio persoană nu a necesitat transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au testat cei doi conducători auto. În cazul femeii, aparatul a indicat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

foto cu caracter ilustrativ

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor