logo
RNTV Live

Ploiești Basketball, din nou pe podium la Cupa Transilvania (GALERIE FOTO)

main baschet copii
Cristian Anghelescu

Ploiești Basketball, din nou pe podium la Cupa Transilvania (GALERIE FOTO)

Pentru al doilea an consecutiv, micuții de la Ploiești Basketball se numără printre învingătorii Cupei Transilvania, cea mai puternică competiție a iernii. Competiție aflată, în continuare, în plină desfășurare la Tg. Mureș.

Medalii de bronz!

La capătul primelor patru zile alocate competiției de baby-baschet, echipa AFI Ploiești Basketball 1 a cucerit medaliile de bronz pe segmentul său de vârstă! Asta, după un parcurs foarte bun în care a înregistrat șase victorii și o singură înfrângere!

Gruparea pregătită de Elena Stan a bifat victorii pe linie în faza grupelor și în sferturile competiției, pierzând, însă, în penultimul act disputat împotriva bucureștenilor de la ACS Dan Dacian 1, formație pe care o învinsese în primul tur.

Micuții baschetbaliști din Ploiești s-au revanșat în finala mică, învingând cu 42-10 pe Alpha 1 Sibiu. În urma acestui rezultat, ei au urcat pe ultima treaptă a podiumului, asta după ce, anul trecut, se încununau campioni după un ultim act câștigat împotriva noii campioane de anul acesta, Dan Dacian 1 București.

Echipa a doua, parcurs mulțumitor

Cea de-a doua formație de baby-baschet a clubului prezentă la Tg. Mureș, debutantă în această competiție, a avut un parcurs mulțumitor și optimist în meciurile pentru stabilirea locurilor de clasament. Afirmația este făcută în perspectiva participării la Festivalul Național din vară.

Mai mici cu un an decât majoritatea colegilor de întrecere, micuții de generație 2009 pregătiți de Bianca Barbu au încheiat pe locul XVII, după trei victorii consecutive obținute în ultimele două zile.

sursa: basketballploiesti

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor