logo
RNTV Live

Alte două achiziții pentru Petrolul!

marius chindris
Cristian Anghelescu

Alte două achiziții pentru Petrolul!

Echipa fanion a Ploieștiului face achiziții dintre cele mai utile, potrivit pretențiilor antrenorului Octavian Grigore.

După Alexandru Puchea, Sergiu Arnăutu, Cosmin Lambru, Alexandru  Ciocâlteu şi Mirel Bolboaşă, alți doi fotbaliști sunt aproape de a îmbrăca tricolul galben-albastru.

Un transfer cu ștaif…

Este vorba, în primul rând, despre arădeanul Marius Chindriș, un mijlocaș defensiv de talent care a apărat culorile UTA Arad.

Ardeleanul este născut la data de 3 martie 1991 având o greutate de 72 kg și o înălțime de 180 cm. A avut selecții în echipele naționale U-17 și U-19 pentru care a bifat 11 meciuri.

A evoluat pentru echipele Atletico și UTA, ambele din Arad, strângând 94 de meciuri la nivelul eșalonului doi, marcând trei goluri. A fost aproape de Liga I în urma barajului de promovare pierdut de arădeni în fața timișorenilor.

Este absolvent al Institutului pentru Educație Fizică și Sport (IEFS).

… și un altul cu greutate!

Celalălalt fotbalist care va evolua pentru echipa “lupilor” este Alexandru Vagner, un alt fotbalist cu experiență care acoperă defensiva în flancul drept.

Alex este prahovean, născut la Azuga în data de 19 august 1989. Are 66 kg la o înălțime de 173 cm. La fel ca și Chindriș, acesta a avut selecții la echipa națională U-19 pentru care a evoluat de trei ori.

A apărat culorile prim-divizionarelor ASA Tg. Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna și Gloria Bistrița. A strâns 120 de meciuri la Liga I (două goluri) și 34 la Liga a II-a (două goluri). A jucat, cu toate aceste echipe, în 11 meciuri de Cupa României.

Mai sunt discuții și pentru doi juniori dar, deocamdată, nefinalizate.

 

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor