logo
RNTV Live

Ploieștenii tremură de frig în apartamente. Volosevici spune cand se reia căldura!

calorifer_0
Mihai Constantinescu

Ploieștenii tremură de frig în apartamente. Volosevici spune cand se reia căldura!

Viceprimarul municipiului Ploiești, Anca Popa, a anunțat joi seară faptul că ploieștenii racordați la sistemul central de termoficare vor sta în frig la noapte. Si așa s-a și întamplat. A fost o noapte cu temperaturi care au ajuns foarte aproape de pragul de îngheț. În această dimineață termometrele arătau decat 4 grade Celsius. Acest lucru se traduce printr-un disconfort imens pentru care care locuiesc în apartamentele racordate de sistemul centralizat.

Frigul din case a fost provocat din cauza unei defecțiuni apărute la CAF 2, S-a găsit o țeavă spartă. Pe timpul nopții s-a lucrat intens si și s-au mai înlocuit alte 4 țevi.

“Este o instalație veche, oamenii fac tot posibilul sa rezolve, dar lucrările iau timp. Nu este vorba de incompetenta, ci despre faptul ca trebuie sa faci fata cu ceea ce ai la dispoziție”, a precizat  Cristian Ungureanu, directorul Termo Ploiești.

Edilul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici susține că situația va fi remediată astăzi,pană în jurul orei 13.00.

Vom reveni

UPDATE

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor