logo
RNTV Live

Ploieștiul, fără căldură în plină iarnă. S-a defectat CAF 2

Dumitrescu Vlad

Ploieștiul, fără căldură în plină iarnă. Angajații Termo Ploiești, au anunțat că la CAF 2 s-a găsit o țeavă care este atât de corodată încât trebuie înlocuită parțial.

Viceprimarul municipiului Ploiești, Anca Popa, a anunțat joi seară faptul că ploieștenii racordați la sistemul central de termfocirea vor sta în frig la noapte.

Asta din cauza unei defecțiuni apărute la CAF 2, astfel că ploieștenii nu vor avea caldură în calorifere.

Angajații Termo Ploiești au anunțat că în seara aceasta s-a găsit o țeavă care este atât de corodată încât trebuie înlocuită parțial.

Viceprimarul Anca Popa: S-a găsit o țeavă care este atât de corodată încât trebuie înlocuită parțial.

”Dragi ploieșteni,

Astăzi s-au făcut reparații la CAF2. Inițial, se știa de existența unei defecțiuni la una dintre țevi, după cum mi s-a comunicat de către domnul director tehnic.

Știam că astăzi urma să fie întreruptă căldura timp de 5-6 ore.


Suprizele au început să apară atunci când s-a desfăcut efectiv CAF-ul și când pe lângă una dintre spărturi au mai apărut încă una și încă una.

În seara aceasta am fost anunțată că s-a găsit o țeavă care este atât de corodată încât trebuie înlocuită parțial.


Acestea sunt problemele pe care le întâmpină oamenii de la Termo. Aici nu mai trebuie să găsim vinovații și nu mai este vorba despre un management defectuos, ci despre o instalație care a fost exploatată ani buni și care nu a fost modernizată.

Probabil că firmei îi va trebui mult timp ca să devină profitabilă, ca să își permită să facă reparații etc.

Prin urmare, dacă la ora 22 se vor încheia reparațiile, sistemul se va încălzi spre dimineață.

Știu că este sezonul virozelor, știu că este frig, dar vă rog să credeți că oamenii de la Termo și cei de la Remero lucrează”, a anunțat viceprimarul Anca Popa.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor