GALERIE FOTO/Articole pentru a fi înjurat. DIN NOU. Ploieştiul, făcut de râs

cautam-reporteri-republikanews

Edilul Ploieştiul face o nouă gafă. Reacţia ploieştenilor

GALERIE FOTO/Articole pentru a fi înjurat. DIN NOU. Ploieştiul, făcut de râs.

Nu este prima dată când edilul Ploieştiului, Adrian Dobre, sponsorizează articole pentru a fi lăudat. De data aceasta subiectul a fost marele tărăboi făcut pe marginea problemei lipsei unui contract care să asigure oraşului serviciul de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare.

În speranţa că va rezolva problema, primarul a  cerut instituirea stării de urgenţă în oraş. După ce a fost întrunit Comitetul pentru Situații de Urgență, același primar a venit în faţa reprezentanților Prefecturii Prahova, fără documentația necesară. Aceste lucru i-a fost reproșat inculsiv de către Mădălina Lupea, prefectul județului Prahova.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Asta nu l-a împiedicat pe edil ca pe pagina sa de Facebook să sponsorizeze un articol în care să fie lăudat. Ploieştenii însă au reacţionat imediat. Au taxat extrem de dur noua forma de administraţie făcută pe Facebook.Probabil nu are şosete lungi pentru a merge prin cartiere.

Reacţia dură a ploieştenilor

Iată mesajele scrise de mai mulţi ploieşteni pe pagina de Facbook a primarului:

Şi în timp ce pe Facebook problema se încearcă a fi rezolvată doare pe vorbe, în oraş tot mai multe persoane ajuns la spital pentru că au fost înţepaţi de căpuşe.

Ploieştiul a fost încă o dată făcut de râs. Situaţia a ajuns să fie tratată pe larg şi în presa naţională.

VEZI AICI https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/invazie-de-capuse-in-ploiesti-primarul-cere-instituirea-starii-de-urgenta.html

VEZI ŞI AICI  https://stirileprotv.ro/video/invazie-de-capuse-in-ploiesti-primarul-cere-instituirea-starii-de-urgenta/61957463/

Şi dacă la noi nu se poate, la alţii există soluţii pentru ca populaţia să fie protejată. Spre exemplu, la Galaţi reprezentanţii primăriei au cumpărat susbstanţele necesare pentru dezinfecţie, desinsecţei şi deratizare, iar firma de salubritate le împrăştie.

Tot ce mai pot face acum ploieştenii este să spere la o minune şi tragedia de anul trecut de la Bucov, când un om a murit după ce a fost înţepat de la viespe, să nu se repete.

Citeşte AICI despre angajatul de la Zoo, mort după ce a fost înţepat de viespe.

 

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here