logo
RNTV Live

Pe 1 Decembrie se dă startul Festivalului de Iarnă la Ploiești. În Parcul Municipal Vest vor fi amenajate un Orășel al Copiilor, dar și Zone de Food, suveniruri și dulciuri. Nu va lipsi nici concertul live!

artificii-12-85968400
rnews

Festivalul de Iarnă 2021 are loc în acest an în Parcul Municipal Vest.

Startul se dă pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Eveniment îşi propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în Ploiești.

De miercuri, 1 decembrie 2021, la Festivalul de Iarnă, vizitatorii vor găsi zilnic destinația perfectă pentru finalul de an.

Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului, zona de food fiind gândită să satisfacă gusturile tuturor gurmanzilor.

Organizatorii doresc să ofere ploieștenilor condiții civilizate, tocmai de aceea, zona este amenajată uniform.

Au fost aduse statii speciale pentru preparat mâncarea, toate identice. Containerele dotate la standarde înalte și sunt intercalate de corturi albe.

Servirea se face în regim take-awey, tocmai pentru a respecta măsurile impuse de autorități în contextul pandemic actual.

Nici copii nu au fost uitați. Tot pe 1 decembrie, în Parcul Municipal Vest se inaugurează Orășelul Copiilor, după un an de pauză.

Cele mai frumoase și spectaculoase instalații de distracției se montează și se verifică în aceste zile, tocmai pentru ca micuții să se distreze la maxim, dar și în deplină siguranță.

Organizatorul festivalului de Iarnă din parcul Municipal Vest vrea să ofere distracție la maxim de Ziua Națională a României, tuturor ploieștenilor.

Pe 1 decembrie, începând cu orele 17.00, pe scena Parcului Municipal Vest , vor urca NICO, VALI VIJELIE și tânăra Ruxandra Grigore.

Un spectacol live care va dura cel puțin două ore, oferit gratuit Ploietiului și ploieștenilor, de ziua tuturor românilor.

Evenimentul se va desfăşura în condiţii adaptate contextului epidemiologic actual, siguranţa vizitatorilor și a expozanţilor fiind primordială.

Accesul la concertul live este gratuit!

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/programul-manifestarilor…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor