logo
RNTV Live

Şedință extraordinară pentru a se analiza situația creată în urma incendiului izbucnit la depozitul din Ploieşti

incendiu depozit
Mihai Constantinescu

Comitetul Local pentru Situații de Urgenţă al municipiului Ploiești în şedinţă extraordinară

Şedință extraordinară pentru a se analiza situația creată în urma incendiului izbucnit la depozitul din Ploieşti

Comitetul Local pentru Situații de Urgenta al municipiului Ploiești s-a întrunit, astăzi,  într-o ședința extraordinara pentru a se analiza situația creată în urma incendiului izbucnit duminică, 11 noiembrie 2018, la depozitul de mase plastice, situat in strada Mimiului.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul discuțiilor, s-a analizat stadiul intervenției în vederea lichidării complete a incendiului și preîntâmpinării reizbucnirii unui nou focar, precum și modalitatea de sprijin, temporar, cu utilaje din dotarea municipalității, a I.S.U. Prahova, în vederea derulării, în condiții optime, a activaților de intervenție. Ulterior, cauzele incendiului vor fi stabilite prin colaborarea instituțiilor abilitate în acest sens.

Până în prezent, din măsurătorile instantanee efectuate de reprezentanții A.P.M. Prahova si Gărzii de Mediu Prahova reiese că nu au fost depășite valorile critice de poluare, care ar putea pune în pericol sănătatea populației.

Calitatea aerului în municipiul Ploiești este monitorizată în continuare,  urmând ca, astăzi, după ora 12.00,  să se comunice, de către instituțiile competente, rezultatele finale și concluziile măsurătorilor efectuate, se mai menţionează în comunicat.

Vă reamintim că în urma incendiului sunt afectate 5000 de tone de mase plastice și alte deșeuri.

Aseară ardea generalizat pe o suprafaţă de 8000 de metri pătraţi.

Acest obiectiv nu a fost controlat până în prezent de reprezentanţii ISU Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/explozie-urmata-de-incendiu-la-fabrica-de-arme-din-cugir-o-persoana-a-decedat/?fbclid=IwAR16FamMxgCuzlfLCbQHCsjorS3MOR0yAqj2SnIe9s2-eMP9dNGalWQ862A

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor