logo
RNTV Live

Accident rutier grav în zona Mefin. Impact puternic între un autotren plin cu electrocasnice şi un autoturism

autotren plin cu electrocasnice sursă foto DCnews
Mihai Constantinescu

Impact pe şosea între un autotren plin cu electrocasnice şi un autoturism

Accident rutier grav în zona Mefin. Impact puternic între un autotren plin cu electrocasnice şi un autoturism

Accidentul rutier în care au fost implicate un autotren plin cu electrocasnice şi un autoturism s-a produs aseară, în jurul orei 22. 30, în Sinaia, zona Mefin. În autoturism erau şase persoane , iar una dintre ele a fost asitată medical la faţa locului

Din primele verificări, se pare că un auto care circula pe DN1, în Sinaia, pe sensul de mers Ploiești – Brașov, pe banda nr. 1, la km 121+200 m, posibil pe fondul întoarcerii neregulamentare, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, care circula regulamentar pe banda nr.2.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului, un tânăr de 18 ani, a fost transportat la spital.
Traficul a fost  restricționat pe sensul de mers Ploiești – Brașov. S-a circulat o perioadă de timp alternativ pe celălalt sens de deplasare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotoalerta-maxima-la-un-centru-de-plasament-din-plopeni-trei-minori-dati-disparuti/?fbclid=IwAR2pz72zwtCXdGeI34rhNF6a1yUptQ4UNu0LxcR9aWQlEmaUE7IM6dh31ks.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Informaţii puse la dispoziţie de către IJP şi ISU Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor