logo
RNTV Live

Dorian Popa ia în considerare să intre în ring-care este suma uriașă pe care a cerut-o

dorian-popa-e1632125965351-1068×888
Marin Ana

Dorian Popa a anunțat că ia în considerare să intre în ring pentru a se lupta, la gala RXF 43, ce urmează să se desfășoare în luna februarie 2023. Influencer-ul a cerut pentru a lupta nu mai puțin de 300.000 de euro. Mai mult, Dorian Popa nu vrea să se lupte însă cu oricine, ci cu Grasu XXL sau Cheloo. Ei sunt cei care urmează să fie convinși să intre în cușca MMA.

Vorbind despre această decizie, Dorian Popa a precizat că el nu este un bătăuș și nu vrea să promoveze violența, însă acest tip de sport este mai presus de orice.

„Nu știu dacă urmează să intru, am avut niște discuții cu dânșii și da… Eu nu vreau să intru cu nimeni în cușcă, dar mi s-a părut un business interesant din toate punctele de vedere și un challenge. Nu sunt eu bătăuș și nu promovez chestia asta, dar ăsta este un sport mai presus de orice. Și am fost întrebat, la un moment dat, cu cine m-aș vedea și am considerat că m-aș vedea în ring cu niște persoane alături de care să am și un sens.

Că altfel așa… să te bați ca chioru′… Dar știu că și existența mea i-a deranjat și probabil de aceea am dat acele nume”, a spus Dorian, făcând referire la Grasu XXl și la Cheloo.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Dorian Popa, bătaie în ring pentru sute de mii de euro. „Normal că mi-e frică. Se pot întâmpla accidentări serioase” – Evenimentul Zilei (evz.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor