logo
RNTV Live

PAȘTE 2023: Românii s-au împrăștiat prin toată țara… și nu numai!

ezgif.com-webp-to-jpg (10)
Ștefan Petre

În prag de sărbătoare, stațiunile sunt aproape pline. TVR anunță că turiștii au ajuns la pensiuni, unde au fost primiți cu brațele deschise de gazde. Unii au mers la munte, dornici să se bucure cât mai pot de schi sau săniuș, alții au preferat bazinele cu apă termală sau litoralul. Sunt însă și români care au ales ca destinații țări precum Bulgaria, Turcia sau Grecia.

Proprietarii de cazări din Bran, spre exemplu, s-au pregătit cât de bine au putut pentru a-și trata frumos oaspeții și a-i lăsa cu amintiri plăcute. S-au decorat pensiunile… și s-au încins cuptoarele.

Turiștii ajunși deja la munte profită de aerul curat. Majoritatea sunt veniți cu familiile sau în grupuri mai mari.

Prețurile pentru 3 nopți de cazare cu mesele incluse, cine și prânzuri festive, dar și servicii SPA sunt între 300 și 700 de lei pe zi pentru 2 persoane.

(citește mai multe AICI)

La Băile Felix, în județul Bihor, unitățile de cazare sunt pline. Bazinele cu apă termală au strâns, din nou, turiști din toată țara, scrie sursa citată.

Totuși, străinătatea rămâne o variantă valabilă pentru mulți români. Punctul de frontieră Vama Veche a fost aglomerat vineri, încă de la primele ore ale dimineții. Bulgaria, Turcia sau Grecia au fost destinațiile preferate pentru petrecerea sărbătorii Învierii Domnului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor