logo
RNTV Live

Începe reabilitarea Bazinului Vega. Vezi când se redeschide pentru public

vegabazin2
Oana Stoica

Vești bune pentru copii și sportivii care făceau înot la Bazinul Vega din Ploiești. După ce a fost închis publicului din rațiuni de siguranță, municipalitatea anunță că aici vor demara în curând lucrările de reabilitare.

Era nevoie de aprobarea bugetului CSM, administratorul bazinului, pentru a putea fi finalizate documentațiile necesare și pentru a putea fi demarată procedura de achiziție a lucrării.

”A fost întocmit caietul de sarcini și proiectele tehnice, așa că începerea lucrărilor nu mai poate întârzia. Estimam că într-o lună de la începerea lucrărilor, bazinul Vega să fie redeschis pentru public și pentru sportivi”, a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Bazinul Vega a fost închis la jumătatea lunii decembrie, firme specializate efectuând, în lunile ianuarie-martie, expertize tehnice pentru evaluarea siguranţei pentru betoane, respectiv de siguranţă în exploatare pe metal.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor