logo
RNTV Live

Noul patron, așteptat cu nerăbdare de jucătorii Petrolului

FC-Petrolul
Ștefan Petre

Noul patron al clubului Petrolul Ploiești, Marian Copilu, care s-a înțeles cu actuala conducere a grupării galben-albastre pentru preluarea clubului, este așteptat de jucătorii formației prahovene.

Este doar o chestiune de timp până când sosirea fostului președinte de la CFR Cluj și CS Universitatea Craiova va fi oficializată de Petrolul Ploiești.

(citește AICI ultimul articol Republika News cu referire la această situație)

După victoria de pe „Ilie Oană” cu UTA Arad, scor 1-0, din prima etapă a play-out-ului, jucătorii Petrolului au vorbit, din nou, despre problemele financiare și administrative prin care a trecut clubul de pe „Ilie Oană” în ultima perioadă, notează Prosport.

Căpitanul Valentin Țicu a spus, în direct la televizor, că Marian Copilu este așteptat „cu mare drag” pe Ilie Oană, date fiind problemele cu banii deja cunoscute de toată lumea fotbalului.

„E o victorie foarte importantă, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, ne așteaptă încă un meci de foc. Nu cred că au dominat. Am sperat la victorie până la ultimul fluier al arbitrului. Ne așteaptă meciuri de foc, până când nu o să fim salvați matematic nu o să lăsăm accelerația.

Avem și noi tacticile noastre, trebuie să ne legăm de orice. Principalul obiectiv este să ne salvăm. Îl așteptăm cu mare drag, au fost probleme pe care toată lumea le știe. S-au mai primit restanțe salariale, primă, dar o să fie la zi când va veni domnul Marian Copilu. Mă aștept să fiu, da (n.r. convocat la U21)”, a spus Valentin Țicu după meciul cu UTA Arad.

Situație incredibilă la Petrolul: a cerut insolvența clubului, apoi a jucat ca titular!

Portarul Octavian Vâlceanu, care a avut o paradă de senzație în finalul partidei cu formația arădeană, a cerut de curând insolvența Petrolului pentru niște restanțe salariale. Întrebat despre acest aspect, nu a dorit să comenteze foarte mult subiectul.

„A fost o intervenție acum pe final de meci, ar fi o greșeală dacă am spune că ne liniștim acum. Nu cred că e cazul să vorbim după o victorie despre câștigarea play-out-ului. E cel mai strâns, tocmai de asta nu este important doar primul meci.

Astea sunt niște lucruri de avocați și aș prefera să nu le comentez. Au fost promisiuni, sunt încă, ne legăm de asta și să vedem ce va fi săptămâna viitoare. Este foarte important să vină cineva alături de echipă și să rezolve problemele financiare

Octavian Vâlceanu

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor