logo
RNTV Live

Petrolul, dat în judecată: se cere insolvența clubului

valceanu
Ștefan Petre

Un titular din meciurile cu FCSB și Universitatea Craiova a dat în judecată gruparea prahoveană din cauza restanțelor salariale.

Petrolul Ploiești nu are doar probleme de ordin sportiv. Învinsă în ultimele patru partide de SuperLiga, echipa lui Florin Pârvu se confruntă și cu un scandal intern. Portarul Octavian Vâlceanu a dat în judecată clubul și cere insolvența din cauza neplății salariilor, notează Fanatik.

Problemele financiare de la club l-au determinat pe portarul „găzarilor” în partidele cu FCSB și Universitatea Craiova să răbufnească. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani, împrumutat de la FC Voluntari, a cerut insolvența clubului ploieștean.

Din informațiile sursei, Vâlceanu a dat în judecată clubul la care activează pentru a-și recupera restanțele salariale. Deși dosarul a fost înregistrat miercuri, 8 martie, intențiile fostului portar de la Academica Clinceni au fost luate la cunoștință de oficialii clubului cu o bună perioadă de timp în urmă, acesta fiind motivul pentru care a fost scos dintre buturile echipei. Octavian Vâlceanu nu mai apărase din 11 noiembrie 2022 până să fie reintrodus în poartă, profitând de prestațiile slabe ale austriacului Leitner.

„Nu vreau să fac rău echipei. Îmi vreau doar drepturile mele. Sunt o grămadă de lucruri de spus”, a declarat Octavian Vâlceanu, în exclusivitate pentru Fanatik.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor