logo
RNTV Live

Marco Asensio va pleca de la Real?

PTQyMCZoYXNoPTYxY2IwZGM1ZTE3OWQzMDcxNjY1N2Q4MGJkOTA5MmE4.thumb_
Dudau Andreea Valentina

Marco Asensio pleca de la Real și semnează cu PSG?

Vineri, presa spaniolă a anunțat că Marco Asensio va pleca de la Real la finalul sezonului și va semna cu PSG. El va părăsi echipa Real după ce a petrecut 7 ani acolo.

Presa americană spune că Asensio se află în “discuţii avansate” cu clubul din capitala Franţei. Se cunoaște faptul că oferta de la PSG ar fi, în ochii jucătorului, cea mai “tentantă” în comparaţie cu cele de la Aston Villa, Juventus şi AC Milan.

Jucătorul este reprezentat de Jorge Mendes, despre care se ştie că este un apropiat al lui Luis Campos, director sportiv la PSG. Jorge ar mai fi încercat să plaseze la Paris un alt jucător al său, mijlocaşul uruguayan Manuel Ugarte (Sporting CP). format la Mallorca,

Marco Asensio s-a transferat în 2015, ajungând pe Bernabeu abia după un sezon de împrumut la Espanol Barcelona. A jucat 285 de meciuri pentru Real Madrid. El a marcat 61 de goluri şi oferind 32 de pase de gol.

Asensio a jucat de patru ori împotriva lui PSG (3 victorii, 1 înfrângere – 0 goluri, 1 assist).

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor