logo
RNTV Live

Lipsa apei calde, cea mai mic problemă. Vom avea căldură la iarnă?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Lipsa apei calde, cea mai mic problemă. Vom avea căldură la iarnă?

Ploieștenii și-au pierdut speranța că vor beneficia prea curând de apă caldă în apartamente. De opt zile autoritățile locale încearcă, fără succes, să ajungă la o înțelegere cu operatorul de termoficare în vederea reluarii furnizării apei calde.

Lipsa apei calde, cea mai mic problemă. Vom avea căldură la iarnă?

Autoritățile locale și județene nu au reușit să găsească până în prezent o soluție care să ducă la reluarea furnizării apei calde în municipiul Ploiești. Acest lucru îi nemulțumește pe ploieșteni. Majoritatea oamenilor susțin că și-au pierdut speranța că problema va fi rezolvată în cel mai scurt timp și își fac griji că la iarnă nu vor avea căldură în calorifere.

Atunci când vine vorba de vinovați, ploieștenii au păreri împărțite.

Acum rămâne de văzut dacă autoritățile locale vor găsi o soluție  astfel încât ploieștenii  să beneficieze de apă caldă în cel mai scurt timp. Grav este că din octombrie, Ploiestiul ramane fara operator de termie, asa ca nu se stie dacă la IARNA vom avea sau nu căldură în calorifere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor