logo
RNTV Live

Împrumuturi uriașe de la C.A.R. cu acte false. Zeci de descinderi în Prahova/ VIDEO

Erika Stoica

Împrumuturi uriașe de la C.A.R. cu acte false. Zeci de descinderi în Prahova

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pun în executare 12 mandate de percheziție domiciliară, în județul Prahova, la persoane bănuite de infracțiuni din sfera criminalității economice.

15 persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2021, persoanele bănuite ar fi solicitat și obținut 11 împrumuturi de la un C.A.R., folosind înscrisuri care conțineau date nereale privind condițiile necesare obținerii împrumuturilor și adeverințe de salariat falsificate.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 132.000 de lei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor