logo
RNTV Live

Iohannis îl desființează pe Dragnea: Trebuie să dispară din politică!

dragnea scandal codrin stefanescu
rnews

Iohannis îl desființează pe Dragnea

Președintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă de tot din politică. Șeful statului a mai spus că „mai grav este că PSD nu-și dă seama că trebuie să-l trimită pe Dragnea acasă.

„În continuare sunt de părere că ar trebui să se retragă de tot din politică. După a doua condamare ar trebui ca Dragnea să dispară pur și simplu din viața politică. Că nu se retrage, așa gândește el. Partea care mi se pare că este un pic mai gravă este că PSD nu-și dă seama că trebuie să-l trimită pe Dragnea acasă. Suntem în faza total nefericită în care un partid întreg se constituie într-un grup de presiune, de lobby, pentru un infractor”, a declarat Klaus Iohannis.

„Sigur, orice persoană are dreptul să se considere nevinovată în sens constitiuțional, în sens juridic. Dar în politică nu se poate să planeze niciun dubiu. Cum crede că poate să fie un exemplu în România? Ce credibilitate poate să mai aibă România când un om politic din conducere este condamnat de două ori? O dată pentru fraudă la vot și a doua oară pentru instigare la abuz în serviciu”, a mai afirmat șeful statului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor