logo
RNTV Live

VIDEO. Cum i-a fentat primarul Dobre pe fanii Petrolului pe podul de la Vest

petrolul_pod
Ciprian Radu

Mai  mulți suporteri petroliști au venit la inaugurarea Pasajului Mărășești, profitând de prezența aleșilor. Fanii au arborat bannerul cu mesajul “Vrem scutul înapoi/Petrolul suntem noi”.

Lupii au luat-o la pas pe sensul opus al podului, așteptând ca delegația oficială a municipalității să se întoarcă pe partea fanilor petroliști, pentru a-l interpela pe primarul Adrian Dobre.

Acesta a reușit însă să-i fenteze pe lupii galbeni. Fără să fie observat de suporterii care așteptau la jumătatea podului, Dobre s-a urcat într-o mașină cu numere de București, care a fost lăsată să treacă.

Fanii n-au știut că primarul se află în mașină. Chiar suporterii au fost cei care s-au îndemnat unul pe celălalt să se dea la o parte, văzând că sunt copii în cele trei mașini care au trecut primele. În cea de-a doua s-a aflat Dobre.

Lupii au continuat scandările, iar una dintre ele i-a vizat direct pe cei care decid în numele municipalității: Să vă fie frică / Lupii se ridică!

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor