logo
RNTV Live

Tensiuni la Dinamo – Petrolul: „E amical sau ce e?!”

Jmg9NDIwJmhhc2g9NmVkOGQzMTE1OTYxZGM2ZjUyZDY2MTBlYWMwNDE5MDg=.thumb
Ștefan Petre

Petrolul Ploiești, locul 2 în play-out-ul Superligii, a remizat cu Dinamo București (locul 4 în play-off, Liga 2), scor final 1-1. Partida s-a jucat fără spectatori, în cantonamentul roș-albilor de la Săftica.

„Câinii roșii” au deschis scorul în minutul 31, prin fundașul stânga Alin Șerban, care a trimis un șut sub bară, fără șansă pentru portarul advers, după o fază la care a contribuit și Iulian Roșu, scrie Gazeta Sporturilor.

Jefferson, brazilianul transferat de curând de Petrolul, despre care Marius Șumudică spunea că este „cel mai bun mijlocaș din România” a egalat după pauză, în minutul 54. Budescu a centrat din corner, iar Jefferson a reluat cu capul din mijlocul careului. 

Alte goluri nu s-au mai marcat, în schimb finalul a fost unul încins. S-a produs un conflict, care a fost însă aplanat de stewarzi, după o intervenție a lui Meijers la Pop. Dacă prima dată, la intervenția lui Țîru și Purtic, cei doi s-au calmat după un simplu schimb de replici, peste câteva minute un cot al jucătorului de la Petrolul a inflamat iar spiritele. A fost nevoie de intervenția stewarzilor și a lui Sorin Colceag, secundul antrenorului bucureștenilor, Ovidiu Burcă. Cei doi fotbaliști s-au împins și s-au înjurat, lucru ce l-a făcut pe căpitanul dinamovist Patriche să întrebe: „E amical sau ce e?!”

Alte amănunte observate de reporteri la amicalul Dinamo-Petrolul

  • La meciul de sâmbătă sunt prezenți Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, noii conducători din „Ștefan cel Mare”. (Prosport)
  • Arbitrul Sebastian Colțescu s-a dus către japonezul de la Petrolul, Takayuki Seto, și i s-a adresat în engleză: „Taka, what is this?!”, uitând că acesta vorbește fluent română și joacă în țara noastră, cu pauze, din 2007 (GSP)
  • La Petrolul a fost titular fostul „câine” Ricardo Grigore.

‎Vezi AICI rezumatul meciului.

Echipele de start

  • Dinamo: Dujmovic – Irimia, Giafer, Bena, Patriche, Șerban, N. Roșu, Iglesias, I. Roșu, Borcea, Ghezali
  • Petrolul: Jercălău – Pashov, Meijers, R. Grigore, Borța, Tucaliuc, Purtic, Seto, Jefferson, Budescu, Grozav

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor