logo
RNTV Live

Petrolul, amical tare în weekend

MDVkMTYyZjk0MDE0MjUyOTM4NzM4YWE4NQ==.thumb
Ștefan Petre

Petrolul Ploiești va juca sâmbătă, 24 martie, de la ora 12:00, o partidă de verificare contra celor de la Dinamo București, în cantonamentul de la Săftica al „câinilor roșii”, care au reluat ieri pregătirile pentru următoarele meciuri din play-off-ul Ligii a II-a.

După egalul, scor 1-1, cu Buzău (pe „Arcul de Triumf”), pentru bucureșteni urmează etapa a doua din play-off-ul ligii secunde, la Dej. Antrenorul Ovidiu Burcă nu va avea trei jucători la dispoziție, și anume pe Denis Oncescu, fundașul stânga Costin Amzăr și mijlocașul ofensiv Ahmed Bani. Aceștia au fost chemați la selecționata U20 a României, pentru partidele din deplasare cu „naționalele” similare ale Portugaliei și Norvegiei, notează GSP.

„Trebuie să creștem intensitatea, să ridicăm pregătirea, să jucăm play-offul până la capăt”Ovidiu Burcă

Ambele echipe care se vor înfrunta în acest meci amical trec printr-o perioadă de reorganizare, după ce au fost preluate de noi conducători. Dacă situația de la Petrolul este deja cunoscută cititorilor site-ului Republika News, amintim că Dinamo București a fost cumpărată, de asemenea, la sfârșitul lunii trecute, de către o nouă societate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor