logo
RNTV Live

Cel mai bun mijlocaș din România, la Petrolul?!

jeffe11zon-1
Ștefan Petre

Ultimul transfer din Superligă, brazilianul Jefferson Nogueira, nici nu a apucat să debuteze la Petrolul Ploiești și deja este lăudat de un nume important din fotbalul românesc.

Petrolul a anunțat transferul lui Jefferson pe 13 februarie, dar l-a oficializat abia pe 10 martie. Mijlocașul era liber de contract din vara lui 2022, când s-a despărțit de Moreirense.

Marius Șumudică, antrenor la Al-Raed (echipă de jumătatea clasamentului în Arabia Saudită) e sigur că brazilianul pe care l-a antrenat la Gaziantep (foto) va avea un impact instant în Liga 1, scrie Gazeta Sporturilor.

„E cel mai bun mijlocaș din România la ora actuală!”

„Piața noastră e umflată rău. Sunt niște jucători liberi acolo de-ți stă mintea în loc. 

Jefferson de a venit la Petrolul, o să-l vedeți. Cred că după pauza asta intră. Ce fotbalist! E cel mai bun mijlocaș din România la ora actuală. O să vedeți!

A venit aici ca să intre iar în circuit. Nu a mai vrut să stea în Turcia din cauza cutremurelorși ce a fost pe acolo”, a spus Marius Șumudică.

Cine este Jefferson (sursă: GSP)

Jefferson are o cotă de piață de 500.000 de euro. A fost legitimat între ianuarie 2018 și ianuarie 2022 la Gaziantep, pentru care a jucat 93 de meciuri și a înscris 9 goluri. A evoluat inclusiv sub comanda lui Marius Șumudică.

Jefferson măsoară 1,80 metri și a jucat 16 meciuri la ultima sa echipă, Moreirense, cu care a retrogradat în liga secundă portugheză.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor