logo
RNTV Live

Petrolul a adus un mijlocaș brazilian

maxresdefault (1)
Ștefan Petre

Petrolul Ploiești l-a prezentat oficial pe brazilianul Jefferson Nogueira Junior, care a evoluat ultima dată la Moreirense, în liga secundă din Portugalia.

Transferul mijlocașului în vârstă de 29 de ani s-a perfectat în cursul zilei de vineri, deși discuția referitoare la această mutare exista de mult (fiind inclusiv subiectul unui articol Republika News).

În trecut, Jefferson a mai jucat la formații precum Gaziantep FK, Figueirense sau Fortaleza, iar la formația din Turcia l-a avut antrenor pe Marius Șumudică și a fost coleg cu Alexandru Maxim.

FC Petrolul Ploiești a oficializat, astăzi, transferul fotbalistului brazilian Jefferson Nogueira Junior, acesta semnând un angajamentul cu clubul nostru.

În vârstă de 29 de ani, Jefferson vine să fortifice compartimentul median al „galben-albaștrilor”, fiind un jucător cu experiență importantă acumulată la nivelul primelor eșaloane din Brazilia și Turcia.

În țara natală, Jefferson Nogueira Junior a evoluat pentru Figueirense și Fortaleza, adunând 41 de prezențe în Serie A braziliană, înainte de a ajunge în Europa, în ianuarie 2018, atunci când a semnat cu gruparea turcă Gaziantep FK. Cu Gaziantep avea să promoveze în prima ligă din Turcia, campionat în care, mai apoi, a bifat, de-a lungul a două sezoane și jumătate, 57 de meciuri și cinci goluri marcate

În ianuarie 2022 s-a mutat în liga secundă din Portugalia, la Moreirense, grupare pentru care a disputat 16 partide (2 goluri marcate). Bun venit, Jefferson Nogueira Junior”, au anunțat cei de la Petrolul.

Cine e Jefferson Nogueira Junior, noul jucător al Petrolului: 

  • cea mai mare parte din carieră și-a petrecut-o la nivelul primelor eșaloane din Brazilia și Turcia;
  • în Brazilia, Jefferson a evoluat la Figuirense și Fortaleza, adunând 41 de prezențe pe prima scenă;
  • Jefferson a ajuns în Europa în ianuarie 2018, când a semnat în Turcia, cu Gaziantep;
  • la începutul anului trecut ajungea în liga secundă din Portugalia, la Moreirense;
  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Jefferson, conform Transfermarkt.com
  • 38 de meciuri, 3 goluri și 1 assist are brazilianul sub comanda lui Marius Șumudică

Surse: ProSport, Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor