logo
RNTV Live

Încep înscrierile pentru ediția X a proiectului- concurs “Gândește verde, gândește curat!”

proiect-concurs Încep înscrierile pentru ediția X a proiectului- concurs "Gândește verde, gândește curat!”
Mihai Constantinescu

“Gândește verde, gândește curat!” a ajuns la cea de-a X-a ediție

Încep înscrierile pentru ediția X a proiectului – concurs “Gândește verde, gândește curat!”. Acestea se vor realiza în perioda 16-31 octombrie, la sediul APM Prahova din Ploiesti-str. Gh. Grigore Cantacuzino nr.306.

Cu o tradiție de nouă ani de zile, proiectul concurs este foarte bine primit atât de cadrele didactice cât și de elevi. Așa se face că an de an proiectul a strâns sute de elevi și profesori inimosi, idei îndrăznețe și, mai ales, realizări minunate.

CITEȘTE ȘI https://portal.republikanews.ro/premiantii-ploiestiului-nu-mai-primesc-burse-de-merit-banii-au-fost-cheltuiti-pe-maririle-de-salarii/

“Vor exista, și in acest an, două secțiuni: secțiunea A – pentru elevii din ciclul primar și gimnazial, respectiv secțiunea B- pentru elevii din licee. Regulamentul acestei ediții poate  fi consultat pe site-ul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, unde se găsește și formularul standard de înscriere (http://apmph.anpm.ro)

            In completarea acțiunilor proiectului, APM Prahova, împreună cu Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” și cu personalul Casei Memoriale „Constantin și Ion Stere”, va organiza, pe perioada vacanței de vara, două serii de ECO-ȘCOALA, în incinta Grădinii Zoologice de la Bucov, la care vor participa elevi și profesori de la școlile ce se înscriu în proiect, “, se specifică într-un comunicat APM Prahova.

Pentru mai multe știri, vizitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor