logo
RNTV Live

ÎNCĂ NE PUTEM VACCINA ANTIGRIPAL

Daniel

Suntem în plin sezon al gripelor. Tocmai de aceea, medicii spun că nu este încă timpul pierdut și ne mai putem vaccina. De altfel, Direcția de Sănătate Publică Prahova a solicitat medicilor de familie care mai au în stoc vaccin antigripal să-l returneze, dozele urmând a fi restristribuite.

Prahova a primit de la Ministerul Sănătății 66.425 de doze de vaccin antigripal, deși solicitarea a fost mult mai mare. Acestea au fost distribuite ulterior către medicii de familie și unităților sanitare. Cei care au beneficiat de vaccinare antigripală gratuită sunt pacienții cu afecțiuni cronice, copiii, personalul și beneficiarii centrelor de îngrijire și personalul medico-sanitar. Cum nu toți medicii de familie au folosit toate dozele de vaccin, DSP a solicitat acestora să le returneze dacă nu mai au nevoie de ele. Săptămâna viitoare, vaccinul va fi restribuit acolo unde este nevoie.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor