logo
RNTV Live

Cât cheltuie TCE Ploieşti pentru ca parcul auto să fie funcțional. Majoritatea autobuzelor au o vechime de peste 10 ani/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Cât cheltuie TCE Ploieşti pentru ca parcul auto să fie funcțional. Majoritatea autobuzelor au o vechime de peste 10 ani.

Societatea  Transport Călători Express Ploiești cheltuie anual aproximativ 2 milioane de lei pentru ca parcul auto să fie funcțional. Asta și pentru că majoritatea autobuzelor au o vechime de peste zece ani. De altfel, probleme sunt și în ceea ce privește situația tramvaielor din oraș,. Municipalitatea așteaptă în continuare ca licitația lansată de Ministerul Dezvoltări să fie finalizată. Totuși, există și vești bune. În parcul auto al TCE urmează să ajungă nouă autobuze electrice.

Potrivit directorului Alexandri Nicolae, pentru ca parcul auto al TCE Ploiești să fie unul bine pus la punct ar mai fi nevoie de achiziționare a aproximativ 80 de autobuze.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor