logo
RNTV Live

Primăria Municipiului Ploiești i-a premiat pe cei mai merituoși elevi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Primăria Municipiului Ploiești i-a premiat pe cei 15 elevi ploieșteni care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie.  Premiile au fost acordate de primarul Andrei Volosevici și de către cel mai tânăr, respectiv cel mai în vârstă reprezentanți ai legislativului ploieștean,  în plenul ședinței Consiliului Local Ploiești.

Primăria Municipiului Ploiești i-a premiat pe cei mai merituoși elevi

Momente pline de emoții în cadrul ședinței Consiliului Local Ploiești. Efortul și rezultatele deosebite ale celor 15 elevi de nota 10 au fost apreciate și aplaudate de reprezentanții municipalității și de către consilierii locali ploieșteni. Astfel, cinci elevi care au promovat Evaluarea Națională cu media de 10 și alți 10 care au luat examenul de Bacalaureat cu nota maximă au primit fiecare câte 1000 lei din partea municipalității.

Primarul Andrei Volosevici le-a mulțumit pentru rezultatele deosebite și i-a aplaudat alături de consilierii locali și de reprezentanți ai executivului ploieștean.

Cei cinci elevi ploieșteni care au avut media maximă la examenul de Evaluare Națională sunt Vlad Bolocan, de la Colegiul Național ”Nichita Stănescu”, Ana Maria Duca- Colegiul Național ”I.L.Caragiale”, Alessia Pușcașu, din cadrul Colegiului Național ”Mihai Viteazul”, Maria Alesia Marin, din partea Colegiului Național ”Mihai Viteazul” și Maria Dornea, de la  Școala Gimnazială ”Andrei Mureșanu”.


Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor