logo
RNTV Live

În “meciul” său cu primăria Ploieşti, Leonard Doroftei are un aliat la care nimeni nu se gândea. Vezi despre cine este vorba

aliat Nepotul lui Nicolae Ceauşescu ţine cu Doroftei
Mihai Constantinescu

Nepotul lui Nicolae Ceauşescu ţine cu Doroftei

În “meciul” său cu primăria Ploieşti, Leonard Doroftei are un aliat la care nimeni nu se gândea. Culmea este că nici măcar nu este un mare împătimit al boxului. Este vorba despre nepotul fostului dictator Nicolae Ceauşescu. Acesta şi-a exprimat regretul pe pagina sa de facebook.

În România apare un nou sport naţional?

Acesta este de părere că în România a fost introdus un nou sport naţional. Cel în care trebuie distrusă afacerea şi viaţa unui om.

Nu sunt fan al boxului şi al lui Leonard Doroftei,. Dar ce i se întâmplă acestei valori emblematice a României, căreia i-a adus faima în lume pe munca şi talentul său, este strigător la cer. Să distrugi afacerea şi viaţa unui român a devenit sport naţional. Parafrazând cântecul lui Jean Moscopol, tot ce-i românesc trebuie să piară. “, a scris Nicu pe Facebook despre necazul lui Doroftei.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ce-vrea-sa-faca-doroftei/

Problemele fostului pugilist Leonard Doroftei au început după ce acesta a fost notificat de către reprezentanţii Primăriei Ploieşti că trebuie să închidă pub-ul din centrul oraşului pentru că se află într-o clădire încadrate în clasa I de risc seismic.

Pentru mai multe ştiri vizitaşi site-ul republikanews.ro

sursa stirilekanald.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor