logo
RNTV Live

Președintele Ucrainei ar putea deveni laureat al Premiului Nobel pentru Pace

volodimir-zelenski-actor-presedinte-ucraina-750951
Marin Ana

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este pe cale să câștige Premiul Nobel pentru Pace. În momentul de faţă, el este favorit și ocupă o poziție înaltă în listele caselor de pariuri, relatează RBC-Ucraina cu referire la Reuters. Potrivit lui Mihailo Podoliak, consilier al șefului Cancelariei Președintelui Ucrainei, premiul ar însemna că Zelenski ”și-a asumat întreaga responsabilitate în cel mai periculos moment”.

”Va fi și un premiu acordat pentru poporul ucrainean, care astăzi plătește un preț mare pentru dreptul de a trăi fără război”, a spus Podoliak.

Alți candidați la Premiul Nobel pentru Pace sunt: activista de mediu Greta Thunberg, liderul opoziției din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, opozantul rus Aleksei Navalnîi.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Volodimir Zelenski, favorit pentru Premiul Nobel pentru Pace – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor