Percheziţii în Prahova şi Buzău, la imobilele folosite de un bărbat pentru proxenetism/ VIDEO

Percheziţii în Prahova şi Buzău, la imobilele folosite de un bărbat pentru proxenetism Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere.

Recent., polițiști ai inspectoratelor de poliție județene Buzău și Prahova au efectuat patru percheziții domiciliare, în județele Buzău și Prahova, la imobile utilizate de un bărbat, de 32 de ani, din județul Buzău, bănuit de comiterea infracțiunii de proxenetism.

Au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, toate persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, pentru continuarea cercetărilor.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada mai 2020 – ianuarie 2021, bărbatul ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, în imobile din Craiova, Ploiești, Cluj și Timișoara, obținând diferite sume de bani și alte foloase necuvenite.

Rezultate în urma percheziţiilor

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bani, mai multe medii de stocare și resturi de materie vegetală de culoare verde, uscată, o sabie, precum și mai multe dispozitive confecționate artizanal. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.

Faţă de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunerea de sesizare a instanței de judecată, pentru luarea măsurilor legale.

Vezi şi https://republikanews.ro/sanitas-este-din-nou-in-strada…/

Vezi şi https://republikanews.ro/preturile-au-explodat/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here