logo
RNTV Live

Pompierii prahoveni au luptat toată noaptea cu inundaţiile. Vezi unde a fost cel mai rău

inundatii mizil1
Mihai Constantinescu

Pompierii au luptat cu inundaţiile în mai multe zone din Prahova

Pompierii prahoveni au luptat toată noaptea cu inundaţiile. Vezi unde a fost cel mai rău.

Pe parcursul zilei de ieri dar şi în cursul nopţii, pompierii au intervenit în mai multe locuri din judeţul Prahova unde s-au produs inundaţii. 30 pompieri militari cu 14 mijloace au intervenit în zonele inundate.

Mai exact s-a intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei din 5 locații, respectiv Tomșani, Sinaia, Bărcănești, Ciorani și Azuga, acestea fiind inundate ca urmare a  topirii zăpezii, dar și a precipitațiilor din ultimele ore.

Mai multe străzi din Azuga au fost acoperite de ape. Este vorba mai exact de străzile Umbroasa, Cerbului și Victoriei. Inundaţiile au produs probleme şi în patru gospodării și trei subsoluri fiind inundate.

Alte două subsoluri, dar și trei gospodării din localitatea Bărcănești au fost inundate din cauza precipitațiilor abundente. Totodată, pompierii au intervenit cu motopompe pentru a evacua apa de pe partea carosabilă în zona celor două sensuri giratorii, pe prima bandă a sensului Ploiești – București.

Şi în comuna Tomșani a fost nevoie de ajutorul pompierilor pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie. În Sinaia s-a intervenit pentru evacuarea apei de pe partea carosabilă și în comuna Ciorani la o gospodărie.

În acest moment se intervine pentru evacuarea apei din cinci subsoluri din localitatea Azuga, strada Cerbului și strada Victoriei, în comuna Tătărani un beci și o gospodărie și în Bușteni pe partea carosabila.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-femeie-s-a-dus-pe-pasarela-de-la-paulesti-si-s-a-aruncat-in-fata-masinii/

comunicat ISU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor