logo
RNTV Live

De Paște, în Ploiești Shopping City, cine la shopping se răsfață, ținute eco și vouchere cadou agață

FB_1920x1080px
Mihai Constantinescu

În apropierea sărbătorilor de Paște, Ploiești Shopping City își invită vizitatorii să transforme hainele vechi sau demodate în ținute vestimentare eco friendly. Astfel, centrul comercial exploatează tradiția românilor de a se înnoi de Paște într-o manieră modernă și responsabilă față de mediul înconjurător.

Ploiești Shopping City le-a pregătit vizitatorilor săi oferte speciale și o experiență de shopping în condiții de maximă siguranță.

Câștigă zilnic o ținută vestimentară eco chic

În perioada 15 – 29 aprilie, clienții au ocazia de a câștiga zilnic o ținută vestimentară eco chic, constând în vouchere cadou pentru cumpărături de la branduri care susțin actualul curent al modei sustenabile. Clienții care vin în Ploiești Shopping City, fac cumpărături în valoare de minim 250 de lei și predau un articol vestimentar vechi, deteriorat sau demodat, se califică pentru extragerile zilnice ale campaniei Cine la shopping se răsfață, ținute eco chic agață.

Câștigă săptămânal vouchere cadou cu valoare dublă, prin înscriere online

Mai mult, Ploiești Shopping City le oferă clienților și posibilitatea de a câștiga premii online cu valoare dublă. În aceeași perioadă, 15 – 29 aprilie, participanții pot înscrie bonul de cumpărături în valoare de minim 250 lei și în campania online Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață, pe pagina www.ploiestishoppingcity.ro/voucherul-dublu/. Săptămânal, prin tragere la sorți, aceștia pot câștiga vouchere de cumpărături  Ploiești Shopping City cu valoare dublă față de bonul înscris în concursul online.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/cine-la-shopping-se-rasfata-tinute-eco-chic-agata/, pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor