Iei persoane “la ocazie”? Oamenii legii prahoveni au făcut ravagii pe străzi / FOTO

Acţiune rutieră de proporţii în Prahova

Iei persoane “la ocazie”? Oamenii legii prahoveni au făcut ravagii pe străzi / FOTO

Acţiune de proporţii în Prahova! În perioada 1 – 4 august 2019, în cadrul acțiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane, la nivel național, polițiștii au depistat 244 de autovehicule ce efectuau, în mod ilegal, transport contra-cost de persoane, fiind dispuse 201 imobilizări de autovehicule folosite de „pirați”, anunţă IJP Prahova

cel mai verde complex reziential

Polițiștii au controlat 21.291 de autovehicule și 13 societăți comerciale. Au fost constatate 123 de infracțiuni (6 de natură economică, 80 la regimul circulaţiei rutiere și 37 alte feluri).

De asemenea, au fost aplicate 4.032 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.155 la O.U.G. nr. 195/2002, 371 la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, 106 la O.U.G nr. 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto şi 2.400 de sancțiuni contravenționale la alte acte normative.

Vezi şi https://republikanews.ro/alerta-in-prahova-o-tanara-si-fiul-sau-de-doi-au-au-plecat-spre-biserica-si-nu-s-au-mai-intors/

Testări cu etilotestul

 

Totodată, au fost efectuate 7.564 de testări cu etilotestul, fiind reținute 21 de permise de conducere şi retrase 223 de certificate de înmatriculare, potrivit sursei citate.

În activități, alături de polițiști rutieri, de ordine publică, de investigarea criminalității economice și de la transporturi, au fost angrenați și specialiști ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă.

La nivelul județului Prahova, în cadrul acestei acțiuni, 300 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, și au fost constatate 274 de contravenții.
Dintre acestea, opt sancțiuni au fost aplicate conducătorilor auto care au fost depistați în timp ce efectuau, în mod ilegal, transport contra-cost.

Conducătorii au fost sancționați cu amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei, fiindu-le rețiut certificatul de înmatriculare și retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare în vederea suspendării dreptului de utilizare a vehiculului, pentru o perioadă de 6 luni.

La nivel naţional, acţiunile pentru combaterea ilegalităților din domeniu continuă.

Vezi şi https://republikanews.ro/prahova-concursuri-profesionale-ale-serviciilor-voluntare-si-private-pentru-situatii-de-urgenta/?fbclid=IwAR1UAtMtHN2dEhIdawsF_9gqyNHfMcVltg6giUBIPysZcFyMIiNJLkEn6xA

Vezi şi https://republikanews.ro/video-imagini-live-cu-un-tir-care-face-praf-un-autoturism-soferul-a-murit-pe-loc/?fbclid=IwAR2IJv5vAVUYJvmLs7d1fe8aXLWXHWuDy0G_CIu8LluPesADizLQuEJtaL0

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here