logo
RNTV Live

Alertă în Prahova. O tânără şi fiul său de doi au au plecat spre biserică şi nu s-au mai întors

Capture
Mihai Constantinescu

Mamă şi copil dispăruţi fără urmă

Alertă în Prahova. O tânără şi fiul său de doi au au plecat spre biserică şi nu s-au mai întors

 

În seara zilei de 04.08 a.c., în jurul orelor 22:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băicoi, au fost sesizați despre faptul că, în dimineața zilei de 04.08.2019, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăștii Mislii, sat Țipărești, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăiești, iar până la acest moment nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute: 1,65 metri înălțime, aproximativ 50 kg, constituție atletică, ochii albaștri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu-marin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, adidași de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roșu de dimensiuni mici.

De asemenea, aceasta transporta minorul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbracat la acel moment cu o geacă de culoare bleu-marin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin, și sandale verzi din material plastic.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea persoanei în cauză, sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

VOM REVENI CU PUBLICAREA UNEI FOTOGRAFII MAI CLARE

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor