logo
RNTV Live

VIDEO/ Filmul morții angajatului de la Parcul Constantin Stere. Detalii șocante!

cercetare mort
Oana Stoica

Anchetă la Primăria Ploiești după ce un angajat al grădinii zoologice de la Bucov a murit înțepat de o viespe. Cel puțin asta cere un deputat prahovean, fost director al parcului. Culmea este că de vină pentru tragedie ar fi chiar municipalitatea, sau mai exact directorul economic al instituției, indicat de toată lumea, care refuză de peste un an să plătească firma cu care primăria are contract pentru servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție.

Chiar dacă nu a încasat de un an banii pe serviciile prestate, Coral a continuat să facă aceste servicii în oraș și în parcul constantin Stere de la Bucov. Dar în baza unui buget răstrâns și fără a repeta operațiunile, ca dezinsecția să aibă efect. Acum se caută soluții, însă tot de bani este vorba și de aprobarea doamnei Crăciunoiu pentru ca situația să se deblocheze.

Acuzată din toate părțile, Nicoleta Crăciunoiu se apucă și ea să acuze. Spune că tot contractul cu firma Coral este ilegal și că din această afacere, cineva din primărie a încasat comisioane grase. Nu vrea însă să spună despre cine este vorba.

Dincolo de scandalul din primăria Ploiești, este tragedia care s-a produs în week-end. Angajatul de 54 de ani a murit sub ochii colegilor înțepat de o viespe uriașă. Și asta pentru că dezinsecția s-a făcut, dar doar pentru țânțari.

De câțiva ani se trimit sistematic la primărie solicitări pentru intensificarea acțiunilor de dezinsecție și deratizare în parc și zoo. Toate au rămas fără răspuns, iar firma Coral a făcut ce și-a permis, benevol.

Angajații Parcului Bucov sunt îngroziți. Și-au luat cu toții la ei medicamente ca să își acorde singuri primul ajutor în caz că sunt înțepați. Autoritățile vor decide dacă închid parcul pentru vizitatori până se va face o dezinsecție ca la carte. În pericol sunt și animalele din zoo care ar putea muri de la o înțepătură de viespe.

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor