logo
RNTV Live

Locuință din Ploiești, spartă de hoți în toiul nopții. Ce au făcut cu cardurile furate?

plata_card
Erika Stoica

Locuință din Ploiești,spartă de hoți în toiul nopții. Ce au făcut cu cardurile furate?.

Spargerea locuinței s-a produs în ultima zi a lunii trecute,în miez de noapte. Hoții ar fi pătruns în locuință, sustrăgând o borseta în care se aflau mai multe carduri bancare, de pe care, tot în cursul nopții, ar fi fost efectuate mai multe tranzacții în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Proprietarul casei sparte, un bărbat de 66 de ani a anunțatimediat poliția care a demrata o anchetă

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, ca fiind doi tineri cu vârstele de 19 și 17 ani, din comuna Bărcănești, respectiv din municipiul Ploiești. 

Astfel, în vederea administrării probatoriului, ieri, 8 iunie, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la domiciliile celor doi, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul unității de poliție, iar în baza probatoriului administrat, acestea au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentate unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor