logo
RNTV Live

Femeile social-democrate promovează tradițiile românești

Femeile social-democrate promovează tradițiile românești
Ciprian Radu

Femeile din PSD promovează tradițiile românești

Organizația Femeilor Social-Democrate organizează în aceste zile Școala de vară, pe litoral. Una dintre temele din acest an este reîntoarcerea la tradițiile românești.

„Școala de vară a femeilor social-democrate are loc în perioada 24 – 27 august. În premieră, unul dintre subiectele pe care le vom aborda va fi un subiect foarte drag nouă, social-democratelor, şi anume întoarcerea la tradiţii, port popular şi ceea ce reprezintă diversitatea în Uniunea Europeană. Pentru că noi avem obiceiuri, tradiţii, cântece, port atât de frumoase şi e păcat ca să nu le promovăm şi trebuie să le susţinem şi să le transmitem tinerei generaţii, aşa cum alţii ne-au transmis nou acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă, la Comitetul Executiv al OFSD.

“Participarea politică a femeilor este fundamentală pentru democrație și este esențială pentru realizarea dezvoltării durabile și a păcii” – deputatul Laura Moagher, pe Facebook.

“Școala Politică de Vară a OFSD are ca temă principală promovarea tradițiilor și a portului popular. Promovez PRAHOVA și ospitalitatea noastră alături de colegele mele!”, a scris și Fabioara Ionescu.

CITEȘTE și  Ministrul Mediului vrea aer curat pentru ploieşteni. Ce soluţii sunt/ Video

Printre alte participante social-democrate la cursurile Școlii de vară s-au numărat Sevil Shaideh, Rovana Plumb, Doina Pană sau Ecaterina Andronescu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor