logo
RNTV Live

FOTO/ Povestea unei tinere din Ploieşti căreia gentuţele din benzi colorate i-au schimbat viaţa

gentuţe din benzi colorate FOTO/ Povestea unei tinere din Ploieşti căreia gentuţele din benzi colorate i-au schimbat viaţa
Mihai Constantinescu

O ploieşteancă este creatoarea celor mai frumoase şi ingenioase gentuţe din benzi colorate

Laura Apostol este o tânără din Ploieşti care şi-a descoperit pasiunea pentru lucrurile handmade de la vârstă fragedă. Pasiunea pentru fashion dar şi talentul înnăscut şi-au pus amprenta de mulţi ani asupra ei. Din mâinile ei ies cele mai frumoase bijuterii handmade dar şi diferite accesorii. Toate sunt atent lucrate de mână din materiale ecologice.

Atât de tare a fost cucerită de acest hobby, încât tot timpul liber este rezervat lucrului handmade. A devenit fidelă pasiunii sale şi chiar a dezvoltat-o: realizează gentuţe ecologice din hârtii colorate.

Prima gentuţă din hârtii colorate a creat-o doar din pasiunea pe care o are pentru unicitatea lucrurilor handmade. Nu se gândea atunci că ar putea ca totul să se transforme într-o mică afacere de familie.

Primele aprecieri și comenzi au pornit de la prima gentuţă ecologică. În scurt timp Laura s-a gândit că pasiunea ei s-ar putea transforma în cel mai plăcut job făcut nu pentru că trebuie ci pentru că îi place.

De la prima gentuţă la o adevărată afacere

O singură gentuţă se lucrează în câteva ore sau în câteva săptămâni, asta în funcţie de complexitatea modelului. O gentuţă porneşte de la o idee, niciodată aceeaşi. O idee în care se investeşte mult timp. Uneori poate fi vorba şi de câteva zile.

Mai întâi se creionează o schiţă, după care modelul prinde formă în realitate, pas cu pas. Modelele sunt realizate şi cu ajutorul prietenului ei, Constantin, primul critic al fiecărui model. El este cel care o ajuta pe Laura sa realizeze produsul final, pentru că este cel care coase, cu meticulozitate, de mână, fiecare gentuță.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/exclusiv-book-tuber-la-12-ani-o-fetita-din-ploiesti-promoveaza-pe-internet-pasiunea-ei-lectura/

Folosind o tehnică specială, gentuţele ecologice sunt impermeabile, uşoare, unice şi ecologice. Pot fi un dar unicat pentru orice ocazie: zi de naştere, Crăciun sau pur şi simplu pentru o zi când cineva doreşte să facă o surpriză cuiva drag fără a avea un motiv anume.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/secretul-unei-afaceri-de-peste-4-milioane-de-euro-cu-miros-imbietor-de-paine-si-cozonaci-video/

Cele care au deja o gentuţă handmade realizată de Laura au fost surprinse de calitatea lor. Deşi sunt din hârtie colorată, nu se udă. Gentuţele sunt executate cu maximă atenție și cu multă dedicare, pentru că ploieşteanca iubește ceea ce face și asta se observă în lucrările sale confecționate cu meticulozitate.

Laura şi-a deschis şi o pagină de Facebook unde cele care iubesc lucrurile originale pot admira gentuţe unice HandMade By C&L

Pentru păstrarea amintirilor, tot Laura are o soluţie: ramele foto ecologice.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor