logo
RNTV Live

Ministrul Mediului vrea aer curat pentru ploieşteni. Ce soluţii sunt/ Video

Gavrilescu Ministrul Mediului vrea aer curat pentru ploieşteni. Ce soluţii sunt/ Video
Mihai Constantinescu

Soluţii pentru un aer curat în Ploieşti

Viceprim-ministru Grațiela Leocadia Gavrilescu, ministrul Mediului a fost astăzi la Ploieşti, în vizită de lucru. Împreună cu autorităţile locale şi reprezentanţii mai multor instituţii de la nivelul judeţului Prahova au fost luate în discuţie problemele de mediu identificate aici. Mai precis s-a discutat despre problema calităţii aerului în zona municipiului Ploiești, situația depozitelor de deșeuri, biodiversitate – pagube generate de carnivorele mari, dar şi despre situația programelor Rabla, Rabla Plus și Casa Verde.

Unul dintre cele mai fiebinţi subiecte discutate la întânire a fost cel despre problema calităţii aerului în zona municipiului Ploiești.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/cititorii-reactioneaza-poluarea-o-problema-reala-ignorata-de-autoritati/

Ministrul Mediului,Grațiela Leocadia Gavrilescu, este de părere că problema mirosurilor din Ploieşti, problemă de care s-au plâns cetăţenii în nenumărate rânduri, are rezolvare după modelul Azomureș.

 

Evenimentul de astăzi se înscrie în seria unor vizite de lucru programate a se desfășura, în perioada următoare, în mai multe zone din țară. Acestea au drept scop evaluarea principalelor probleme de mediu existente și identificarea soluțiilor de rezolvare a acestora.

La întâlnirea de astăzi au participat specialiști din cadrul Ministerului Mediului, Gărzii Naționale de Mediu și Agenției Naționale pentru Protecția Mediului și structurilor teritoriale ale acestora, parlamentarii de Prahova, reprezentanți ai autorităților publice județene și locale și specialiști din cadrul Ministerului Sănătății.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor