PNL îşi face campanie electorală cu orice preţ la Băicoi?Un om cu greutate în PNL este bolnav de COVID-19, dar a fost văzut împreună cu candidatul la Primărie şi staff-ul acestuia în campanie electorală/GALERIE FOTO

app

Campanie electorală cu orice preţ la Băicoi?

Se pare că PNL vrea cu orice preţ să câştige alegerile locale din 27 septembrie. Mai mulţi cetăţeni din oraşul Băicoi au sesizat republikanews despre o situaţie incredibilă.

Sâmbătă, 29 august, fostul primar, membru marcant PNL Prahova, Ciprian Stătescu, a fost confirmat cu noul coronavirus. Grav este că doar cu o zi înainte, Stătescu a făcut campanie electorală alături de candidatul PNL, Tadeuz Petrescu. A mers din uşă în uşă şi a vorbit cu alegătorii. Mai mult decât atât, pozele de la aceste acţiuni au fost postate în spaţiul public.

Oamenii din oraş sunt extrem de speriaţi şi se tem ca nu cumva din cauza acestei inconştienţe, virusul să facă ravagii în Băicoi.

Contactat telefonic de către jurnalişti, Tadeuz Petrescu a spus că nu are cunoştinţă despre cele întâmplate:

“Eu nu ştiu nimic despre Ciprian Stătescu. Eu nu pot să confirm lucru asta pentru că nimeni nu mi-a spus aşa ceva. Toată echipa noastră nu ne-am mai văzut cu el de vreo opt zile”, a spus Tadeuz Petrescu.

Solicităm public un punct de vedere din partea DSP Prahova pentru a stabili contacţii persoanei depistate pozitiv cu Covid-19. De asemenea, solicităm şi să fie explicate ce măsuri urgente trebuie luate.

Vezi şi https://republikanews.ro/cum-transfomam-frumoasa-valea-doftanei-in-cocina-de-porci-imagini-rusinoase-foto/

Vezi şi https://republikanews.ro/si-a-abandonat-in-urma-cu-o-luna-de-zile-bicicleta-in-bucegi-si-de-atunci-nu-a-mai-fost-vazut-cautat-de-salvatori/

Vezi şi https://republikanews.ro/o-femeie-din-urlati-a-plecat-la-serviciu-acum-doua-zile-si-a-nu-a-mai-revenit-acasa-apelul-politistilor/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here