logo
RNTV Live

Elevii din Prahova, în doliu/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Elevii din Prahova, în doliu

Se anunţă un val de proteste în rândul elevilor după ce mulţi dintre elevii cu rezultate deosebite au pierdut bursele de merit.  În mai mutle şcoli din Prahova, elevii care au pierdut sumele alocate pentru rezultatele obţinute în anul anterior s-au îmbrăcat în negru. Au anunţat şi că vor absenta în prima zi a celui de-al doilea semestru.

În data de 4 ianuarie, a fost publicat în Monitorul Oficial 2021 pentru aprobarea Criteriilor generale de acordare a burselor, care modifică mai multe aspecte referitoare la acest subiect. Cea mai radicală schimbare este mărirea pragului bursei de merit de la 8,50 la 9,50. Vestea nu i-a bucurat insa pe elevii care s-au trezit fara sumele promise.

La nivel naţional, mai multe licee din 6 judeţe au intrat în grevă japoneză pentru a trage un semnal de alarmă în privinţa tăierii burselor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/retinuti-pentru-furt-calificat/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/campanie-de-verificare-demarata-in-ploiesti-in-vizor-constructiile-provizorii-video/

Vezi şi  https://portal.republikanews.ro/noua-rampa-de-gunoi-de-la-gara…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor