logo
RNTV Live

Activitatea instituției Avocatul Poporului, pe înțelesul tuturor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Activitatea instituției Avocatul Poporului, pe înțelesul tuturor

Aproximativ 1000 de persoane se adresează anual instituției Avocatul Poporului din Ploiești. Oameni care au de soluționat diverse reclamații legate de intituțiile publice. Miercuri, instituția și-a deschis porțile pentru studenții UPG care au vrut să afle mai multe despre activitatea acesteia.

Activitatea instituției Avocatul Poporului, pe înțelesul tuturor

Mai mulți studenți ai facultății de Administrație Publică din cadrul UPG Ploiești au aflat miercuri în ce constă activitatea instituției Avocatul Poporului. Biroul Teritorial Ploiești a organizat Ziua Porților Deschise, pentru toți cei interesați de activitatea instituției.

Aproape 1000 de cetățeni se adresează anual acestei instituții și cer ajutor în conflictele pe care le au cu autoritățile.

În situații complexe, Avocatul Poporului poate asigura și asistența primară pentru soluționarea în instanță. Cele mai multe reclamații vizează situații legate de pensii, asistență socială sau fond funciar.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor