logo
RNTV Live

VIDEO/Grațiela Gavrilescu i-a învățat pe locuitorii din Băicoi cum să colecteze selectiv gunoiul menajer. Ministrul Mediului a participat și la ecologizarea mai multor zone din Prahova

gratiela gavrilescu ecologizare Baicoi
Oana Stoica

Grațiela Gavrilescu a participat la ecologizarea orașului Băicoi.

Astăzi, de Ziua de Curățenie Națională, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a participat la acțiunile de curățenie din Băicoi, Berceni și Urlați.

Grațiela Gavrilescu a sosit la prima oră în Băicoi, însoțită de reprezentanții ”Let’s Do It, România!”, dar colegi din minister.

Cu toții au participat, alături de reprezentanții primăriei Băicoi și ai instituțiilor de protecția mediului din Prahova, la o impresionantă acțiune de curățenie.

Peste 300 de voluntari din Băicoi, în special elevi și tineri, au strâns gunoaiele din mai multe zone ale orașului, dar și de pe pârâul Dâmbu.

Mai mult, cu ajutorul voluntarilor, Grațiela Gavrilescu le-a arătat locuitorilor din Băicoi cum trebuie să fie făcută colectarea selectivă în fiecare locuință.

Asta, spune ministrul, nu doar va duce la închiderea gropilor de gunoi și la creșterea gradului de curățenie în oraș, ci și la tarife mai mici atunci când vine vorba despre serviciul de salubritate pe care oamenii îl plătesc lunar.

GALERIE FOTO:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor