logo
RNTV Live

Demisii şoc la FC Barcelona!

demisii fc barcelona
Cristian Anghelescu

Demisii şoc la FC Barcelona!

Situaţia tensionată creată în jurul meciului Barcelona – Las Palmas nu a rămas fără urmări. La scurt timp după ce s-a luat decizia ca partida de pe Camp Nou să se joace cu porţile închise, Carles Vilarrubi, vicepreşedintele catalanilor, şi-a dat demisia!

Presa spaniolă anunţă că Villarrubi nu e singurul om din conducerea Barcelonei care şi-a dat demisia! În urma unor discuţii aprinse pe seama disputării meciului, Jordi Mones, directorul Barcelonei, responsabil cu partea medicală, şi-a anunţat plecarea. Acesta nu a fost de acord cu măsura luată de club, care a decis ca meciul să se joace.

Cum se știe, Barcelona a câştigat, scor 3-0, meciul cu Las Palmas, contând pentru etapa a şaptea din Primera Division. Partida s-a jucat pe Camp Nou, dar cu porţile închise, ca urmare a evenimentelor petrecute duminică în întreaga Catalonie. Messi a reuşit “dubla”, după ce Busquets a deschis scorul, şi a ajuns la 11 goluri marcate în acest sezon.

Accept, dar după multe presiuni la Barcelona!

După ore de incertitudine, Barcelona a acceptat, la presiunile Federaţiei Spaniole, să joace meciul cu Las Palmas fără spectatori. Asta, chiar dacă dorinţa clubului era ca partida din etapa a şaptea din Primera Division să se amâne. Ameninţaţi că vor pierde la masa verde şi vor rămâne şi fără trei puncte în clasament, catalanii au acceptat soluţia de compromis. Iar presa din Spania anunţă că evenimentele au dus la demisia lui Carles Villarrubi! Gestul vicepreşedintelui catalan a venit ca o formă de protest faţă de cele întâmplate duminică.

sursa: mediafax

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor