logo
RNTV Live

Cum se face negoţ într-un cartier al Câmpinei, al doilea municipiu al judeţului.Vinzi marfa într-o baltă de noroi

turnatorie
rnews

Marfă perisabilă vândută direct în stradă, în mijlocul unei mocirle şi fără nici cele mai mici reguli de igienă respectate. Se întâmplă într-un cartier al Câmpinei, oamenii fiind intrigaţi de prezenţa respectivului comerciant care, aşa cum se vede şi în fotografie, îşi descarcă marfa dintr-o dubă cu cârpe în geamuri,  direct pe o tarabă acoperită cu nişte nailoane ordinare, un fel de cort improvizat. Fără nici cea mai mică dotare impusă de lege atunci când vorbim de comercializarea de produse destinate alimentaţiei publice.

Inspectorii OPC au spus că vor trimite urgent o echipă de control în zonă.

“Nu este posibil să vinzi marfa în asemenea condiţii insalubre. Vom trimite urgent  în control  o echipă în acel cartier al Câmpinei, bazându-ne şi pe sprijinul Poliţiei Locale, chiar municipale. Trebuie să luăm toate actele la control, în speranţa că ele există, şi să vedem despre ce este vorba, în baza a ce au primit autorizaţie de comercializare de produse în aşa condiţii” a spus Corneliu Buzu, comisar şef în cadrul  OPC Prahova. Şi cei de la DSVSA s-au sesizat şi spus că o echipa din cadrul Direcţiei va merge la Câmpina pentru controalele ce se impun pe linie de siguranţa alimentelor.

 

 

sursa foto – facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor