logo
RNTV Live

Centrul INFOTRAFIC, informare despre cum se circulă la această oră

sursa foto reporterntv.ro
Mihai Constantinescu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Precipitații sub formă de ninsoare ușoară se înregistrează acum pe artere din județele PrahovaAradAlba și Harghita.

Ninsoare se semnalează la această oră pe mai multe drumuri din județele MaramureșMureș și Covasna.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă pe unele artere din județul Maramureș și pe anumite sectoare ale autostrăzii A1 București – Pitești.

“Pentru prevenirea accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte”, spun reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/concert-simfonic-cu public

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-a-murit-intr-o…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor