logo
RNTV Live

Cristiano Ronaldo a anunţat că va fi tată de gemeni

Ronaldo este din nou tata
Cristian Anghelescu

Cristiano Ronaldo a anunţat că va fi tată de gemeni

Cristiano Ronaldo a confirmat, aseară, informaţiile apărute în ultimele săptămâni şi a precizat că a devenit tatăl a doi băieţi gemeni, cu o mamă surogat a cărei identitate nu va fi dezvăluită.

Zvonurile au fost lansate la începutul lunii de mai multe publicaţii, care precizau că cei doi copii ai starului portughez s-au născut în SUA. Acolo unde au fost vizitaţi de mama lui Ronaldo, fotbalistul fiind alături de naţionala Portugaliei în Rusia, pentru Cupa Confederaţiilor.

CR7 a găsit înțelegere!

Ronaldo nu a comentat iniţial asupra subiectului, însă imediat după eliminarea Portugaliei din Cupa Confederaţiilor – după penaltiuri în semifinala cu Chile – a precizat că a primit permisiunea de a părăsi echipa înainte de finala mică.

“Am fost alături de echipa naţională, trup şi suflet, chiar dacă cei doi băieţi ai mei se născuseră.

Din păcate nu am reuşit să atingem principalul obiectiv stabilit, dar sunt sigur că voi reuşi să aduc bucurie portughezilor. Preşedintele Federaţiei Portugheze şi selecţionerul au avut astăzi o atitudine pe care nu o voi uita.

Sunt fericit că voi putea, în sfârşit, să fiu alături de copiii mei pentru prima dată!”, a scris Ronaldo pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, Federaţia Portugheză a confirmat că Ronaldo a fost învoit:

“Preşedintele FPF şi echipa naţională au fost informaţi înainte de startul Cupei Confederaţiilor că Ronaldo a devenit tată. Sportivul şi-a dorit să fie alături de echipă deşi i se născuseră copiii, iar acest gest merită subliniat şi lăudat. Preşedintele FPF şi selecţionerul înţeleg că e imposibil să mai atingem obiectivul de a câştiga trofeul Cupa Confederaţiilor şi îl eliberează pe sportiv pentru a putea să-şi cunoască în sfârşit copiii”.

Cristiano Ronaldo mai are un băiat, pe Cristiano Jr, tânărul fiind în vârstă de şapte ani.

sursa: mediafax

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor