logo
RNTV Live

Petrolul și-a găsit antrenor » „Am ales imediat”

goana-de-pe-ilie-oana-scenariu-ozn-petrolul-ramane-fara-stadion-intr-o-saptamana-un-alt-club-pune-mana_1_size6
Ștefan Petre

Florin Pârvu (47 de ani) va fi noul antrenor al echipei prahovene Petrolul Ploiești, negocierile anunțate de Republika News ajungând rapid la un final fericit.

Tehnicianul care a activat ultima dată în China, la echipa U19 a celor de la Henan Songshan Longmen, a semnat cu gruparea de pe „Ilie Oană”. Primirea de care a avut parte de la suporteri este una călduroasă, ținând cont că acesta a jucat în mai multe rânduri la Petrolul și a declarat de mai multe ori dragostea pe care o poartă echipei galben-albastre.

În exclusivitate pentru Ploiești TV, Pârvu a transmis că are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare și că i s-au promis în acest sens 2-3 transferuri imediate: noul antrenor dorește doi apărători și un vârf de atac!

Vineri, la prânz, „lupii galbeni” vor merge, însoțiți de noul tehnician, într-o vizită la Colegiul Național „I. L. Caragiale” din Ploiești.

Pârvu va lucra cu staff-ul lui Nae Constantin

Noul antrenor al echipei ce reprezintă județul Prahova în Superliga de fotbal a declarat:

A fost simplu. Petrolul e echipa mea de suflet. Am ales imediat, nu am stat să mă gândesc. Am speranțe mari. Voi lucra cu staff-ul lui Nae (n.a. Nae Constantin, fostul antrenor al „lupilor”), finul meu, de care sincer îmi pare rău. De mâine sunt la antrenament”

Astfel, staff-ul lui Pârvu va fi format din: Valentin Bădoi (antrenor secund), Cătălin Grigore (antrenorul cu portarii), Carmel Bărbulescu (antrenor secund), Laurențiu Marinescu (preparator fizic) și Costel Ilie (team manager)

Claudiu Tudor, președintele clubului prahovean, a spus pentru Playsport înțelegerea va fi valabilă pe 18 luni: „Va semna pe un sezon și jumătate”. Se așteaptă ca acest contract să fie semnat în cursul zilei de miercuri.

Cine este Florin Pârvu (sursa: GSP)

Florin Pîrvu și-a început cariera de antrenor în 2011, la CS Turnu-Severin, acolo unde a fost, pe rând secundul lui Cosmin Bodea, Marian Bondrea, Nicolo Napoli și Ionel Gane. 

Între octombrie 2012 și iunie 2014, Florin Pîrvu a pregătit echipa Conpet Ploiești, din postura de antrenor principal. 

În perioada iunie 2014 – septembrie 2014, Florin Pîrvu a fost secundul lui Răzvan Lucescu la Petrolul Ploiești. A jucat același rol și la Rapid București, unde a fost secundul lui Dan Alexa (iulie 2015 – decembrie 2015). 

Ca jucător, Florin Pîrvu a evoluat la Petrolistul Boldești, Petrolul Ploiești, Henan Songshan Longmen, Dinamo, Oțelul Galați, FC Brașov, Universitatea Craiova, Stal Alchevsk (Ucraina), AEL Limassol (Cipru), CS Otopeni, CS Chimia Brazi și CS Turnu-Severin. 

În echipa națională a României, Florin Pîrvu a adunat două selecții. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor