logo
RNTV Live

Control la Spitalul Judeţean din Ploieşti după ce mai mulţi medici şi-au anunţat demisiile/VIDEO

Mihai Constantinescu

Control la Spitalul Judeţean din Ploieşti după ce mai mulţi medici şi-au anunţat demisiile.

Prefectura Prahova a comandat un control la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Corpul de Control al Prefecturii şi Direcţia de Sănătate Publică vor face verificări, alături de inspectorii de muncă şi de reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate. Verificările vin la scurt timp după ce mai mulţi medici şi-au anunţat demisiile. Chirurgul Dan Oprea a reclamat probleme în asigurarea actului medical.

Control la Spitalul Judeţean din Ploieşti

Prefectul Virgiliu Nanu a dispus constituirea unei comisii pentru verificarea modului de aplicare și respectare a actelor normative în vigoare de către reprezentanții spitalului. Se întâmplă , în urma unor reclamaţii referitoare la disfuncționalități existente în desfășurarea activității. Verificările vin la scurt timp după ce mai mulţi medici şi-au anunţat demisiile. Chirurgul Dan Oprea a reclamat probleme în asigurarea actului medical.

Rezultatele verificărilor vor fi făcute publice imediat după ce prefectul Virgiliu Nanu va primi raportul realizat de reprezentanții DSP Prahova. Atunci vor fi prezentate și o serie de măsuri care se impun a fi luate de conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești pentru a se asigura un act medical de calitate.

Comisia de verificare a activității Spitalului Județean de Urgență Ploiești își va desfășura activitatea în perioada 25 – 31 mai 2022 și va fi coordonată de reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Prahova alături de reprezentanți ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate Prahova, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova și ai Corpului Control al Instituției Prefectului Județul Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor